Verkställande direktör

Hem » Doctors » Huvudkontor » Verkställande direktör

Verkställande Direktören

Verkställande direktörEmmo Azzawi
Huvudkontor
 • Om
  • SINCE 1987
  • (VD), Verkställande direktör i Dentlux Tandvård
  • (BDS), Tandläkare
  • (MDS), Master i tandkirurgi
 • Utbildning
  • Augusti 2011 – Juni 2016 Tandläkarprogrammet 5år på Odontologiska fakulteten (OD) vid Malmöuniversitet.
  • Augusti 2011 – Juni 2016 Master i tandkirurgi 3år på Odontologiska fakulteten (OD) vid Malmöuniversitet.
 • Språk
  • Svenska, Engelska, Arabiska

Bakgrund

Redan under min studietid blev jag rekryterad till en privat implantatklinik av ingen mindre än Docent Ryo Jimbo, en framstående professor vid Malmö högskola. Docent Jimbo, känd för sina över 151 artiklar om tandimplantat publicerade i PubMed och sina dubbla specialistkompetenser inom kirurgi och protetik, upptäckte min entusiasm redan två år innan jag tog min examen. Han är en världsledande expert inom tandimplantat och har spelat en central roll i utvecklingen av implantatytan, vilket har möjliggjort för tandimplantat att fästa ordentligt i käkbenet. För mig är Docent Jimbo inte bara en mentor utan också en nära vän.

Mina dagar på specialistmottagningen med Docent Ryo sträckte sig från vardagar efter skolan, där jag assisterade mellan 17:00 och 22:00, till helgerna från 8:00 till 20:00. Det var här jag lärde mig de mest avancerade och komplicerade behandlingarna. 

Tandläkare Emmo och Tandläkare Ryo

Efter min examen 2016 från Malmö universitet, där jag erhöll en master i tandkirurgi, påbörjade jag min professionella bana som tandimplantattandläkare. Jag ansågs av andra vara världens mest välutbildade tandläkare vid den tiden; ingen hade tidigare innehaft min kompetens redan första dagen på jobbet. Jag tilldelades även ett intyg från Docenten, numera Professor i Japan inom avancerad implantatodontologi, vilket bekräftar mina kunskaper och färdigheter förvärvade genom assisterande vid över 500 tandimplantatoperationer. Hittills har jag framgångsrikt genomfört hundratals implantatbehandlingar, inklusive benbyggnad och sinuslyft själv.

Medarbetare innan Tandimplantat operation.

Sedan min examen 2016 från Malmö universitet, där jag tog min master i tandkirurgi, har jag drivit inte mindre än fyra tandläkarmottagningar och ett laboratorium i centrala Malmö och Stockholm. Just nu arbetar jag målmedvetet för att Dentlux ska växa och bli en framstående nationell och global tandläkarkedja. Dentlux befinner sig i en stadig expansionsfas, och min passion för att skapa och utveckla tandläkarkliniker och verksamheter är starkare än någonsin. Framtidsplanerna inkluderar att snart etablera ett komplett tandvårdssjukhus. Detta projekt öppnar upp spännande möjligheter för att introducera en helt ny nivå av tandvård och erbjudande till patienter.

Vill du komma i kontakt med mig? Du kan kontakta ledningen.

Kontakta oss