Feber Efter Tandutdragning

Feber Efter Tandutdragning

Hem » Feber Efter Tandutdragning
<< Efter tandutdragning

Feber Efter Tandutdragning

För dig som har Feber och infektion efter att du har dragit ut en tand eller visdomstand hos tandläkare

Feber Och Infektion Efter Tandutdragning

 

Feber efter tandutdragning är tecken på en infektion och bör absolut inte uppträda. När feber upptäckts efter en tandutdragning kan det vara indicerat med antibiotika som behandling. Dock sker detta ytterst sällan, och det råd allra högsta restriktionskraven vid antibiotikaförskrivningen där av kan antibiotika endas förskrivas efter en undersökning där ställningstagande till flera infektionstecken görs.

[OBS] Vid feber eller allmänpåverkan så som yrsel, huvudvärk, kräkningar, ökar irritation eller förstoppningar vänligen kontakta kliniken snarast eller kontakta sjukvårdsupplysningen.

Följ Din Tandläkares Anvisningar Efter Tandutdragningar

Avslutningsvis så uppmanar vi dig att följa tandläkarens specifika instruktioner för efter vård gällande feber och infektion under den inledande fasen efter tandutdragning. Med medvetenhet och respekt för efter vård riktlinjer kan du aktivt bidra till en framgångsrik, problemfri och säker tandutdragning. Kom ihåg att alltid följa din tandläkares individuella råd för bästa resultat. och tveka inte att kontakta din tandläkare om du har några frågor eller oro kring din behandling och den efterföljande bedövningsperioden.