Hollywood Smile – Naturliga Tänder

Hollywood Smile – Naturliga Tänder

Hem » Hollywood Smile - Naturliga Tänder
<< Galleri

Hollywood Smile Naturliga Tänder

Estetiskt Fina Tänder

En ung kvinna som söker sig till kliniken för kariesskador av tänderna hon är även missnöje med estetiken på framtanden till vänster. Patienten hade begränsad ekonomi men fortfarande intresserad av estetisk behandling.

En behandling startade med flertalet rotkanals behandlingar, tandimplantatbehandlingar, samt kronersättningar som fick anpassas till riktiga tandfärgen.

Bilden till höger är tagen direkt efter behandlingen, patienten är väldigt nöjd med estetiken samt priset på cirka 40,000 SEK, var av hälften 20,000 SEK betalas för den estetiska behandlingen i fronten. Något som inte finansierandes av försäkringskassan.

 

Emmo Oncle kommenterar med det är alltid roligt att få göra människor nöjda, patienten fick ersätta fem tänder i överkäken själv utan något tandvårdsstöd men resultatet blev så mycket bättre. Tre barns mamman hade fått en ny gnista i liven och vågade visa upp sig mer. Efter behandlingen hade hon börjat sminka sig mer och le mycket mer.

Tandläkare : Ryo Jimbo
Patient : Småbarns mamman
Diagnos : Omfattande karies angrepp, saknade kindtänder

Är du intresserad av att se fler före- och efterbilder på behandlingar och läsa om andra patienters resa mot ett strålande leende? Vänligen klicka här för att besöka vår gallerisida. Om du är så fascinerad av en ”Hollywood smile” med vita tänder att du känner dig redo för att påbörja din egen resa, är du välkommen att boka tandläkartid genom att klicka här.

HOS DENTLUX TANDVÅRD ÄR TANDIMPLANTAT KONSULTATIONEN KOSTNADSFRI

Att återställa leendet ökar ansiktsvärdet