Hollywood Smile – Vita Tänder

Hollywood Smile – Vita Tänder

Hem » Hollywood Smile - Vita Tänder
<< Galleri

Hollywood Smile VitaTänder

Tandimplantat, Tandkronor, Rotfyllning, Tandblekning

Estetiskt Vita tänder

Hollywood smile vita tänder är en berättelse En ung taxiförare en man som har ignorerat sina tänder, vilket har lett till kariesskador av framtänderna och förlust av tänder i sidopartierna. Patienten efterfrågar behandling av skadorna samt en estetisk behandling hollywood smile med väldigt vita tänder.

En väldigt omfattande behandling startades med flertalet rotfyllning behandlingar av framtänderna, tandimplantat behandlingar i kindtand området båda under och över käken, tandblekning av kvarvarande tänder i fronten underkäken samt tandkronor av samtliga tänder i fronten i överkäken för att åstadkomma patientens önskemål hollywood smile med vita tänder.

På grund av patientens krav om väldigt vita tänder så informerades patienten om att egna tänder kommer att missfärgas och behöver blekas med jämna mellanrum för att matcha färgen på tandkronorna i överkäken som håller samma färg alltid. Bilden till höger är tagen två år senare, patienten fortfarande väldigt rädd om sina tänder och fortfarande otroligt nöjd med estetiken samt priset på cirka 18,000 SEK för hela behandlingen.

 

Emmo Azzawi Kommenterar till Behandlingen Hollywood Smile med Vita Tänder 

med att det är otroligt roligt att jobba på djupet, många kanske ser tand förändringen. Han ser patientens livsförändring, där patienten hade börjat sköta om sina tänder, gått ner gick ner i vikt väldigt mycket. Patienten hade ändrat sitt iv helt och hållet båda avseende utseende men även jobb.

Tandläkare : Ryo Jimbo
Patient : Ung Taxiförare
Diagnos : Omfattande karies angrepp, saknade kindtänder

Är du intresserad av att se fler före och efter bilder på behandlingar och läsa om andra patienters resor mot en stålande leenden vänligen klicka här för att komma till vår galleri sida. Är du så intresserad av hollywood smile med vita tänder att du känner dig redo för att göra resan själv så är du vällkommen att boka tandläkartid genom att klicka här. 

HOS DENTLUX TANDVÅRD ÄR TANDIMPLANTAT KONSULTATIONEN KOSTNADSFRI

Att återställa leendet ökar ansiktsvärdet