Tandimplantat – Alla Tänder – All On 6

Tandimplantat – Alla Tänder – All On 6

Hem » Tandimplantat - Alla Tänder - All On 6
<< Galleri

TandImplantat All on 6

Tand Implantat för Alla Tänder

Tandimplantat Alla tänder

En äldre man som arbetar dubbla skift i restaurang, mannen arbetar nära mjöl som finns i luften och dessutom älskar choklad, vilket vållat de omfattande kariesskadorna. I första besöket är patienten väldigt bitter och arg på tidigare behandlingar och tandläkare. Patienten undviker att visa tänderna när han pratar, tittar ner och förklarar sig väldigt kort och koncist. Han är envis om att inget ska göras med egna tänder, då andra tandläkare föreslagit rotbehandlingar samt kronor, något han anser har tagit honom till dessa skador och därför avböjt behandlingarna.

Samtliga tänder och rötter drogs ut varpå 6 stycken tandimplantat med bro över installerades i överkäken och 4 stycken tandimplantat med bro över installerad i underkäken. Under tiden läkning och arbetet pågick klarade sig patienten med proteser. Bilden till höger är tagen direkt efter behandlingen, patient är väldigt nöjd med estetiken, funktionen samt priset på cirka 30,000 SEK för hela behandlingen.

Emmo Oncle kommenterar med att det är en av de bästa känslorna en tandläkare kan få, dels när man motiverar en patient som är så arg på tandläkare att genomgå en sån behandling. Men även att se resultat där patienten inte kan sluta le och skämta efter behandlingen.

Tandläkare : Ryo Jimbo
Patient : Kocken
Diagnos : Tandlöshet, omfattande karies angrepp, rotkanalsinfektioner

Är du intresserad av att se fler före- och efterbilder på behandlingar och läsa om andra patienters resa mot ett strålande leende? Vänligen klicka här för att besöka vår gallerisida. Om du är så fascinerad av en ”Hollywood smile” med vita tänder att du känner dig redo för att påbörja din egen resa, är du välkommen att boka tandläkartid genom att klicka här.

HOS DENTLUX TANDVÅRD ÄR TANDIMPLANTAT KONSULTATIONEN KOSTNADSFRI

Att återställa leendet ökar ansiktsvärdet