Tandimplantat – Bygga Ben

Tandimplantat – Bygga Ben

Hem » Tandimplantat Bygga Ben
<< Galleri

TandImplantat KäkBen

Tandimplantat Bygga ben

En äldre person med väldigt högstatus, patienten har inte varit hos tandläkaren på väldigt längre. Patienten uppsöker kliniken för en trasig tand i fronten varpå det konstateras att samtliga tänder i fronten är i behov av behandling. Patienten saknar dessutom kindtänderna på tre av fyra delar av munnen.

Patienten fick fram tänderna utvärderade med en temporär plastbro, då patienten tycker om att äta kött och är väldigt lång och stor vilket indikerar på hårda belastningar i bettet. Den temporära bron fakturerade redan efter en vecka, vilket indikerar på de små tänderna som satt kvar troligen inte hade hållit med en bro.

Patienten fick ett kostnadsförslag på Cirka 22,000 SEK för hela behandling, där totalt 7 stycken tandimplantat som täcker platsen för 9 stycken tänder och proteser under läkningstiden ingick. Vidare efterstävdes en snabb läkning av implantatfixturerna i frontområden där tänderna tidigare suttit, något som skulle bjudas på av kliniken och göras med benuppbyggnad som i bild 2. Patienten blev genast mycket konfunderad över det låga priset och kunde knappt tro det, när patienten hade bekräftat det att han inte skulle betala mer än överenskommit oavsett vad som hände så tackade patienten genast ja till behandlingen som kunde påbörja.

Emmo Oncle kommenterar med det är en behandling som han är väldigt glad att göra, han visste tidigt att han kunde ta mycket mer betalt av patienten men att han har principer. Han anpassar inte priserna utan att en behandling kostar desamma för alla. Vidare tycker han jättemycket om patienten som har haft stor påverkan på han som person. Patienten har vidare rekommenderar en hel del familjemedlemmar samt bekanta till kliniken.

Tandläkare : Emmo Oncle
Patient : Domaren
Diagnos : Tandlöshet, omfattande karies angrepp

Är du intresserad av att se fler före- och efterbilder på behandlingar och läsa om andra patienters resa mot ett strålande leende? Vänligen klicka här för att besöka vår gallerisida. Om du är så fascinerad av en ”Hollywood smile” med vita tänder att du känner dig redo för att påbörja din egen resa, är du välkommen att boka tandläkartid genom att klicka här.

HOS DENTLUX TANDVÅRD ÄR TANDIMPLANTAT KONSULTATIONEN KOSTNADSFRI

Att återställa leendet ökar ansiktsvärdet