Boka tandläkare online

Boka tandläkare online

Boka tandläkare online! Denna sida är avsedd för dig som är intresserad av att boka tandläkartid online. För dig som vill boka tandvård genom andra alternativ finns ytterligare metoder såsom att ringa oss, bli uppringd av oss, mejla oss och även besöka oss. För att boka tandläkare genom dessa metoder hänvisas du till boka tid fliken. 

Boka tid online

Har du bokat tandläkare online här tidigare? Tryck på ’Boka tid’ för att göra det igen. Om det är första gången och du behöver vägledning för att boka tandläkare online, finns instruktioner längre ner på sidan, vilket gör tandvårdsbokningen enklare och smidigare.

Instruktioner för att boka tandläkartid online

Att boka tandläkare online är enkelt och smidigt. Här hittar du instruktioner för hur du bokar tandläkartid i vår online bokningstjänst så att du i lugn och ro, utan stress får du möjligheten att välja den tandläkartiden som passar dig bäst.

Följ guiden nedan att boka tandläkare online:

I dessa instruktioner tänker vi guida dig så att du enkelt, snabbt och säkert kan boka tandläkartid online.

  1. Tryck på den blåa knappen med texten boka tid som finns här ovan, vilket visar tandläkartider online.
  2. Välja typ av behandling i valmenyn, synligt ovan schemat med online tandläkartider.
  3. Välja den tandläkare som du önskar besöka på tandläkartiden.
  4. Välja den online tandläkartid som du önskar komma på i schemat som syns till höger om vald tandläkare.
  5. Skriv in ditt personnummer i sidan som visas upp och trycka sedan på knappen logga in.
  6. Signera med ditt mobila bank-ID för att identifiera dig inför tandläkartiden.
  7. Fyll i dina uppgifter inför tandläkartiden i sidan som nu syns.
  8. Tryck sedan på knappen spara längst ner för att bekräfta din online bokning till tandläkartiden.
  9. Din online tandläkartid är nu bokad hos din tandläkare.

Du är varmt Välkommen på din tandläkartid!

Tandvården vi erbjuder

Är du intresserad av att läsa om vår tandvård innan du bokar tandläkare online. Vi är dedikerade till att erbjuda högkvalitativ tandvård med fokus på både förebyggande och behandling. Hos oss hittar du en omfattande lista över tandvårdsbehandlingar som syftar till att möta alla dina behov. Klicka här för att utforska mer om våra olika tjänster.

Vårt utbud av tandvårdstjänster när du bokar online inkluderar:

Barn- och Ungdomstandvård: Våra tandläkare brinner för att vårda våra yngsta patienter och skapa en positiv tandvårdsupplevelse. Utforska våra skräddarsydda program innan du bokar online.

Akuttandvård: Förståelsen att tandvärk och olyckor kan inträffa när som helst leder till vår akuta tandvård, tillgänglig för snabb och effektiv hjälp så är tillgänglig när du bokar online.

Regelbundna Tandundersökningar: Förebyggande vård är nyckeln till långvarig tandhälsa. Upptäck tidiga tandproblem och bevara ditt leende genom våra noggranna tandundersökningar som du kan boka online.

Tandröntgen: Vår avancerade tandvårdsteknik inkluderar tandröntgen för en djupgående bild av din munhälsa, vilket möjliggör exakt tanddiagnos och behandlingsplanering.

Förebyggande Tandvård: Investera i förebyggande tandvård för att undvika framtida problem. Lär dig mer om våra metoder för att skydda ditt leende.

Tandstensborttagning: Professionell tandstensborttagning är avgörande för att undvika tandköttsproblem och andra komplikationer. Upptäck hur vi kan hjälpa dig att bibehålla en frisk mun.

Tandfyllning: Våra tandfyllningar erbjuder effektiv behandling av karies och estetiska lösningar. Vi använder moderna material för hållbara och snygga resultat.

Rotfyllning: Specialiserad vård för rotinfektioner utförs med precision för att lindra smärta och bevara tandstrukturen.

Tandutdragning: Vid behov av tandutdragning erbjuder vi professionell och skonsam behandling för din övergripande välbefinnande.

Tandimplantat: Hållbara tandimplantat skapas med individuella planer för att återställa funktion och estetik.

Tandproteser: Skräddarsydda proteser strävar efter bekvämlighet och naturlig estetik för en förbättrad livskvalitet.

Tandblekning: Uppnå ett vitare leende med våra säkra och effektiva tandblekningsmetoder. Vi skräddarsyr behandlingen för lysande och naturliga resultat.

Tandvårdsrädsla: Förståelse för tandvårdsrädsla skapar en lugn och bekväm miljö för alla patienter.

boka din nästa tandvårdsbehandling online eller kontakta oss för mer information om våra tjänster. Vi ser fram emot att ta hand om ditt leende!