Hollywood Smile VitaTänder

Estetiskt Vita tänder

En ung man som har ignorerat sina tänder, vilket har lett till kariesskador av framtänderna och förlust av tänder i sidopartierna. Patienten efterfrågar behandling av skadorna samt en estetisk behandling med väldigt vita tänder.

En väldigt omfattande behandling startades med flertalet rotkanals behandlingar, tandimplantatbehandlingar, kronersättningar samt tandblekning av kvarvarande tänder i underkäken.

På grund av patientens krav om väldigt vita tänder så informerades patienten om att egna tänder kommer att missfärgas och behöver blekas med jämna mellanrum för att matcha färgen på tandkronorna i överkäken som håller samma färg alltid. Bilden till höger är tagen två år senare, patienten fortfarande väldigt rädd om sina tänder och fortfarande otroligt nöjd med estetiken samt priset på cirka 18,000 SEK för hela behandlingen.

 

Emmo Oncle kommenterar med att det är otroligt roligt att jobba på djupet, många kanske ser tand förändringen. Han ser patientens livsförändring, där patienten hade börjat sköta om sina tänder, gått ner gick ner i vikt väldigt mycket. Patienten hade ändrat sitt iv helt och hållet båda avseende utseende men även jobb.

Tandläkare : Ryo Jimbo
Patient : Ung Taxiförare
Diagnos : Omfattande karies angrepp, saknade kindtänder

HOS DENTLUX TANDVÅRD ÄR TANDIMPLANTAT KONSULTATIONEN KOSTNADSFRI

Att återställa leendet ökar ansiktsvärdet