Hem » Huvudkontoret

Dentlux Tandvård Huvudkontor

Tandläkare och Ledning

Ledningen i Vårt Engagerade Huvudkontor

Välkommen till vårt huvudkontor på Dentlux Tandvård! Bakom varje leende och varje patientmöte står vår engagerade ledning och våra erfarna tandläkare. De utgör tillsammans hjärtat av vår verksamhet och delar en gemensam passion för att erbjuda enastående tandvård med omtanke och expertis. Här nedan kan du utforska och lära känna tandläkare och medarbetare i Dentlux Tandvård ledning och huvudkontor. Ta del av deras expertis och engagemang som driver oss mot att leverera högkvalitativ tandvård och skapa hälsosamma leenden varje dag.

Verkställande direktörEmmo Azzawi
Huvudkontor
 • Om
  • SINCE 1987
  • (VD), Verkställande direktör i Dentlux Tandvård
  • (BDS), Tandläkare
  • (MDS), Master i tandkirurgi
 • Utbildning
  • Augusti 2011 – Juni 2016 Tandläkarprogrammet 5år på Odontologiska fakulteten (OD) vid Malmöuniversitet.
  • Augusti 2011 – Juni 2016 Master i tandkirurgi 3år på Odontologiska fakulteten (OD) vid Malmöuniversitet.
 • Språk
  • Svenska, Engelska, Arabiska

Kontakta Tandläkare och Ledning i Dentlux Tandvård Huvudkontor

För att kontakta våra tandläkare och vår ledning i Dentlux Tandvård huvudkontor är du välkommen att kontakta huvudkontoret genom att klicka här. Vi ser fram emot att höra från dig och vara en del av din tandvårdsresa på Dentlux Tandvård.

Företagsledningen i Dentlux Tandvård

Vår företagsledning är en sammanhållen kraft som strävar efter att skapa en trygg och positiv tandvårdsupplevelse för varje individ. Deras engagemang genomsyrar varje aspekt av våra kliniker, från att säkerställa högsta kvalitet i vår vård till att skapa en harmonisk arbetsmiljö för vårt team av erfarna tandläkare.

 

Förnyad Excellence: Visionen att Höja Standarderna 

Här på Huvudkontoret strävar vi ständigt efter excellens inom tandvårdssektorn. Vårt övergripande syfte är att förbättra människors liv genom att erbjuda högkvalitativ och patientcentrerad tandvård. Vi är fast beslutna att vara pionjärer inom branschen och sätta nya standarder för tandvård och ledning.

 

En Värld av Naturlig Tandhälsa och Välbefinnande

Vårt mål är att uppnå en framtid där ingen behöver tandvård, där varje individ njuter av en strålande tandhälsa och friska leenden. Vi sätter som mål att skapa förutsättningar för allas välbefinnande genom förebyggande åtgärder och hälsofrämjande tandvård. Genom att främja hälsa och förebygga sjukdomar strävar vi mot en gemensam vision där tandvård blir en resurs för att bevara och stödja varje människas naturliga tandhälsa.

 

Ledningsfilosofi för Gemensam Framtid inom Tandvård

På Dentlux Tandvård Huvudkontor är vårt arbetssätt präglat av samarbete, professionalism och passion för tandvård. Vi tror på att främja individuell tillväxt och skapa en miljö där varje medarbetare kan blomstra och bidra till vår gemensamma framgång. Vår ledningsstruktur, som inkluderar expertis är utformad för att säkerställa att varje aspekt av vår verksamhet fungerar sömlöst och effektivt.

 

Exceptionell Vård och Gemensam Passion

Vi strävar efter att erbjuda en exceptionell nivå av vård och service, och varje medlem på Huvudkontoret delar denna åtagande. Genom att kombinera våra kunskaper, erfarenheter och passion arbetar vi tillsammans för att uppfylla och överträffa förväntningarna hos både våra teammedlemmar och våra värderade patienter.

 

Integritetsengagemang hos Dentlux Tandvård

För att ta reda på hur våra tandläkare och vår ledning i Dentlux Tandvård huvudkontor värnar om din integritet och behandlar dina personuppgifter är du välkommen att läsa igenom vår integritetspolicy genom att klicka här. Vi hanterar dina uppgifter med högsta respekt för att säkerställa att du känner dig trygg hos oss.

 

Tack för att du valde att lära känna de personer som driver vår organisation framåt och för att upptäcka mer om hur vi formar framtiden för tandvård och ledning.

Tack för att du är en del av vår resa mot ett hälsosammare leende och en framstående tandvårdserfarenhet!