Hem » Huvudkontoret » Karriär

Karriär hos oss på Dentlux

Jobb för Tandläkare, Tandhygienist, Tandsköterska och Tandtekniker

Jobba hos, med eller för oss

Välkommen till Dentlux Tandvård – Vägen till en Framstående Karriär för dig som söker jobb som tandläkare, tandhygienist, tandtekniker eller tandsköterska inom Tandvård!

Hos Dentlux Tandvård skapar vi inte bara en arbetsplats, utan en plats där passion för tandvård möter karriärmöjligheter. Här har du chansen att bli en uppskattad medlem i vårt samspelta team på någon av våra moderna kliniker. Alternativt kan du utforska möjligheten att leda din egen klinik som delägare eller dela framgången som procenttagare av den beräknade vinsten i samarbete med en eller flera av våra etableringar.

Bli en anställd på Dentlux Tandvård. Jobb för tandläkare, tandhygienist, tandtekniker och tandsköterska.

Dentlux Tandvård befinner sig i en expansiv fas, drivet av vår visionära VD, MDS Emmo Azzawi, som delar en stark passion för att bygga upp tandläkarkliniker och verksamheter i sin helhet.

Vi står inför en spännande period där vi planerar att etablera en heltäckande tandvårdskedja. Detta innebär inte bara tillväxt för oss, utan även nya och innovativa möjligheter för våra medarbetare. Tandläkare, tandhygienist, tandtekniker, tandsköterska – här får du möjligheten att inte bara driva din egen verksamhet utan också vara en integrerad del av en större, framåtsträvande organisation.

Vi söker passionerade och engagerade individer med en stark drivkraft och visioner om hög framgång. Om du delar vår entusiasm och är redo att ta nästa steg i din karriär, så ser vi fram emot att höra från dig. På Dentlux Tandvård letar vi efter de mest kvalificerade, vänliga och talangfulla tandläkarna, tandhygienisterna, tandteknikerna och tandsköterskorna för att förstärka vår växande verksamhet.

Här på Dentlux Tandvård är du inte bara en del av teamet när du jobbar som tandläkare, tandhygienist, tandtekniker eller tandsköterska – Du är en nyckelspelare i vår gemensamma framgång. Kom och väx med oss på Dentlux Tandvård, där din framtid inom tandvården tar sin början!

Jobba som en del av teamet i Dentlux

För de som väljer att vara en del av vårt tandvård team och jobba som tandläkare, tandhygienist, tandtekniker, eller tandsköterska. Erbjuder Dentlux Tandvård en unik möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling och professionell tillväxt. Vi investerar i våra medarbetare genom skräddarsydda utbildningar som bidrar till ökad kompetens och framsteg inom tandvårdssektorn. Hos oss strävar vi inte bara efter att erbjuda anställningstrygghet, utan även en arbetsplats där din professionella utveckling prioriteras högt.

Vi värdesätter våra medarbetare och strävar efter att skapa en trygg och givande arbetsmiljö. Genom skräddarsydda personliga kontakter säkerställer vi inte bara att du trivs på arbetsplatsen, utan även att du erbjuds konkurrenskraftiga arbets- och lönevillkor. På Dentlux Tandvård har vi en flexibel lönestruktur som inkluderar både fast månadslön med möjlighet till resultatbaserad bonus och en rörlig månadslön, där du delar i vinsten genererad genom din prestation.

Vid Dentlux värdesätter vi balansen mellan arbete och privatliv. Därför erbjuder vi förmånliga villkor för föräldraledighet, möjligheter till tjänstledighet och attraktiva pensionsavsättningar för att stödja din långsiktiga planering.

Vår arbetsmiljö strävar efter att vara trevlig, harmonisk och stimulerande. Vi investerar inte bara i moderna och fräscha lokaler anpassade för effektivt tandvårdsarbete, utan vi håller också en hög social standard. Det inkluderar förmåner som spa-behandlingar, massage, möjligheter till resor, konferenser och deltagande i mässor. Hos Dentlux Tandvård ser vi till att du inte bara trivs på arbetet när du jobbar som tandläkare, tandhygienist, tandtekniker och tandsköterska, utan även har en balanserad och berikande livsstil. Välkommen till Dentlux Tandvård, där din professionella tillväxt och välbefinnande är vår prioritet!

Jobba i samarbete med Dentlux

För dig som strävar efter att driva din egen klinik inom Dentlux Tandvård-samhörigheten eller vill agera som procenttagare, erbjuder vi en unik möjlighet till företagskapande utan att behöva hantera den administrativa bördan. Vi förstår att din fokus bör ligga på att utveckla och leda din klinik, och därför avlastar vi dig från tidskrävande administrativa uppgifter som inkluderar juridiska tvister, ekonomisk bokföring, IT- och telefoni, kvalitetssäkringar, inköp, marknadsföring och mer.

Dentlux Tandvård har dedikerat sig till att besörja alla aspekter av administrationsbelastningen för att ge dig den frihet och tid som krävs för att effektivt fokusera på din roll som verksamhetschef och/eller dit jobb som tandläkare, tandhygienist eller tandtekniker inom tandvård. Genom att vi hanterar dessa administrativa detaljer strävar vi efter att öka avkastningen både för dig och din verksamhet.

Vi inser vikten av att skapa en balans mellan ditt entreprenörskap och den nödvändiga supportstrukturen. Med Dentlux Tandvård som din partner kan du vara trygg i vetskapen om att vi tar hand om alla de administrativa utmaningarna, så att du kan ägna dig åt att bygga och utveckla din klinik till dess fulla potential.

Hos Dentlux Tandvård är du inte bara en tandvårdspersonal, du är en företagsledare med stöd från ett dedikerat team som ser till att din verksamhet blomstrar. Välj Dentlux Tandvård – där entreprenörskapet möter en professionell och stöttande infrastruktur för att säkerställa din framgång.

Spontan Ansökan

En spontan ansökan är en ansökan som skickas in av dig som en potentiell kandidat utan att det finns en specifik ledig tjänst annonserad. Det innebär att du visar intresse för att arbeta för, med eller hos oss inom vårt företag och organisation och skickar sitt CV samt eventuellt ett personligt brev i hopp om att det kan finnas en passande möjlighet. Spontana ansökningar ger dig möjligheten att marknadsföra dina färdigheter och erfarenheter till oss och visar initiativtagande från dig som arbetssökande. Vi kan sedan spara ansökan för framtida rekryteringsbehov eller kontakta dig om en passande position blir tillgänglig.

Skicka Spontan Ansökan om Jobb

Söker du en möjlighet att bli en del av vårt tandvård team och jobba som tandläkare, tandhygienist, tandtekniker eller tandsköterska? Oavsett om du är intresserad av att arbeta hos oss, med oss eller för oss, välkomnar vi ditt intresse. För att ansöka spontant, vänligen fyll i formuläret nedan eller skicka ditt CV och personliga brev till karriar@dentlux.se.

Om du vill veta hur det går till att fylla i formuläret, finns information längre ner på sidan, vilket gör ansökan enklare och smidigare. Vi ser fram emot att utforska möjligheterna att välkomna dig som vår nya kollega.

Vänligen ange ditt för- och efternamn här ovan.
Vänligen ange din gatuadress här ovan.
Vänligen ange din E-postadress här ovan.
Vänligen ange ditt telefonnummer här ovan.
Vänligen välj den arbetsformen du vil ha här ovan.
Vänligen välj din yrkestitel här ovan.

Instruktioner För Att Skicka Spont Ansökan

Skicka spontan ansökan genom att fylla i formuläret är enkelt och smidigt. Här hittar du instruktioner för hur du fyller enkäten för att skicka en spontan ansökan. Enkäten är gjort för att du i lugn och ro, utan stress ska få möjligheten att beskriva din utbildning, färdigheter samt erfarenheter som gör dig till en kvalificerad kandidat för oss.

Skicka Spontan Ansökan Guide:

I dessa instruktioner nedan tänker vi guida dig så att du enkelt, snabbt och säkert kan en spontan ansökan.

 1. Att fylla enkäten helt är obligatoriskt för att skicka en spontan ansökan.
 2. Fyll i ditt för och efternamn så att du kan registreras för framtida jobb. 
 3. Skriv in ditt fullständiga adress, inklusive postnummer och ort.
 4. Fyll i ditt telefonnummer så att ledningen ska kunna nå dig vid behov. 
 5. Fyll i din e-post adress så att du kan få en e-post bekräftelse på din spontan ansökan.  
 6. Ange den typ av arbetsformen som du skickar spontan ansökan om. Samtliga arbetsformer kan anges.
 7. Ange din yrkestitel, den titel din spontan ansökan avser. 
 8. Tryck på knappen skicka längst ner i enkäten för att skicka in din förfrågan om jobb.
 9. Din spontan ansökan är nu skickat och ledningsteamet hör av sig så snart de kan.
 10. Ledningsteamet kommer att skicka e-post för att bekräfta mottaget spontan ansökan.
 11. Din spontan ansökan behandlas nu av ledningen som hör av sig så fort det finns en passande positionsmöjlighet.

Vi ser fram emot att utforska möjligheterna att välkomna dig som vår nya kollega och jobba som tandläkare, tandhygienist, tandtekniker eller tandsköterska.