Hem » Tandvård Priser » Bettskena Priser

Priser för Bettskena

Tandskena och Tandskydd Kostnad

Bettskena till halva priset

Hjärtligt välkomna till vår sida för bettskena, tandskena och tandskydd pris och kostnad som möter kvalitet hos Dentlux Tandvård – Upplev exklusiva erbjudanden på bettskena, tandskena och tandskydd priser på hos oss som din valda tandläkare!

Vi på Dentlux är din pålitliga tandläkarklinik, och vi strävar efter att göra högkvalitativ tandvård tillgänglig för alla. Just nu kan du dra nytta av vår exklusiva kampanj med 50% rabatt på din bettskena, tandskena och tandskydd pris och kostnad.

50% rabatt hos tandläkare på Tandvård, Akut Tandvård pris & kostnad, Tandundersökning, Tandröntgen, profylax, Ta bort tandsten, Laga Tand, Rotfyllning, Dra ut tand, Tandkrona, Tandbrygga, Tandprotes, bettskena, tandblekning,
Bettskena i Hårdplast

Bettskena i Överkäken

SEK1,910

 

Ett Alternativ Ingår i Bettskena Pris för

Hårdplast Bettskena i Överkäken

  • Hårdplast bettskena i överkäken
Bettskena i Hårdplast

Bettskena i Underkäken

SEK1,910

 

Ett Alternativ Ingår i Bettskena Pris för

Hårdplast Bettskena i Underkäken

  • Hårdplast bettskena i underkäken
Tandskena i Mjukplast

Tandskena En Per Käke

SEK1,145

 

Ett Alternativ Ingår i Tandskena Pris för

En Mjukplast Tandskena 

  • Mjukplast tandskena i överkäken
  • Mjukplast tandskena i underkäken
Tandskydd i Mjukplast

Tandskydd för Sport

SEK1,500

 

Ett Alternativ Ingår i Tandskydd Pris för

En Tandskydd för Sport 

  • Sport tandskydd i överkäken
  • Sport tandskydd i underkäken
Reponeringsskena i Hårdplast

Snarkskena

SEK3,040

 

Ett Alternativ Ingår i Bettskena Pris för

Reponeringsskena 

  • Snarkskena i hårdplast 

Skräddarsydda Lösningar för Att Lindra Stress och Smärta

Utforska våra pris alternativ och kostnad för bettskenor, tandskenor, tandskydd och upptäck skräddarsydda lösningar som hjälper till att lindra stress och smärta i käkmuskler och käkleder. Vi erbjuder kostnadseffektiva alternativ som passar dina individuella behov och bidrar till en bättre nattsömn och övergripande välbefinnande.

 

Skydd Mot Tandgnissling och Slitage

Ta del av våra prisvärda alternativ för bettskenor och läs om hur de effektivt skyddar mot tandgnissling och slitage. Vi erbjuder kostnadseffektiva lösningar för att förhindra skador på tänderna och främja en hälsosam munmiljö. Utforska våra bettskenor, tandskenor, och tandskydd priser och kostnad för att hitta det bästa alternativet för dig.

 

Bevara Din Munhälsa Med Rätt Skydd

Upptäck kostnadseffektiva alternativ för tandskydd som bevarar din munhälsa och förebygger skador orsakade av gnissling och andra beteendemönster. Våra prisstrukturer är utformade för att erbjuda hållbara och pålitliga lösningar för att skydda dina tänder och käkar.

 

Skydda Ditt Leende Idag

Om du upplever stress, smärta eller har behov av en ny bettskena, tandskena eller tandskydd, är det dags att boka en tid. Vårt erfarna team av tandläkare kommer att guida dig genom alternativen och hjälpa dig hitta den bästa lösningen för dina behov. Skydda ditt leende och säkra en god nattsömn genom att boka en tid idag.