Hem » Tandvård Priser » Profylax Tandvård Priser

Priser för Profylax Tandvård

Förebyggande Tandvård Kostnad

Halva Priset på Förebyggande Tandvård

Hjärtligt välkomna till vår sida för Profylax tandvård priser som möter kvalitet hos Dentlux Tandvård – Upplev exklusiva erbjudanden på förebyggande tandvård priser hos oss som din valda tandläkare!

Vi på Dentlux är din pålitliga tandläkarklinik, och vi strävar efter att göra högkvalitativ tandvård tillgänglig för alla. Just nu kan du dra nytta av vår exklusiva kampanj med 50% rabatt på profylax tandvård priser.

50% rabatt hos tandläkare på Tandvård, Akut Tandvård pris & kostnad, Tandundersökning, Tandröntgen, profylax, Ta bort tandsten, Laga Tand, Rotfyllning, Dra ut tand, Tandkrona, Tandbrygga, Tandprotes, bettskena, tandblekning,
Information och Instruktioner

En Tandsjukdom

SEK235

 

Detta Ingår i Förebyggande Tandvård Pris för

Information och Instruktioner 

  • En sjukdom per tillfälle 
  • Anpassad utförlig information
  • Anpassade utförliga instruktioner
Fluorbehandling

Enkel Fluorlackning

SEK95

 

Detta Ingår i Profylax Tandvård Pris för

Enkel Fluorbehandling

  • Fluorlakning av enstaka tänder
  • Professionell tandrengöring
  • Upp till 10 minuter behandling
Fluorbehandling

Omfattande Fluorlackning

SEK195

 

Detta Ingår i Förebyggande Tandvård Kostnad för

Omfattande Fluorbehandling

  • Fluorlackning av samtliga tänder
  • Professionell tandrengöring
  • Upp till 20 minuter behandling

Rimliga Profylax Tandvård Priser För Starkare och Friskare Tänder hos Oss

På Dentlux Tandvård är vi engagerade i att bevara din tandhälsa eftersom våra tandläkare bryr sig verkligen om dina tänder. Därför vill vi uppmuntra dig att investera i Profylaktisk tandvård för att bevara en stark och frisk mun. Vi erbjuder därför kostnadseffektiva lösningar med låga Profylax Tandvård kostnad och Fluorbehandling priser. Det för att du ska skydda dina tänder och förebygga hål i tänderna samt tandköttssjukdomar. Vår satsning på din orala hälsa återspeglas i våra rimliga Profylax Tandvård kostnad och Fluorbehandling priser. Investera i din tandhälsa med regelbundna profylaxbehandlingar och fluorapplikationer för att säkerställa starka och friska tänder. Dentlux Tandvård strävar efter att erbjuda låg förebyggande tandvård kostnad för att göra det enklare för dig att upprätthålla en optimal munhälsa. Boka din tid redan idag och ge dina tänder det skydd de förtjänar.