Hem » Tandvård Priser » Tandblekning Priser

Priser för Tandblekning

Bleka Tänderna Kostnad

Tandblekning till halva priset

Hjärtligt välkomna till vår sida för bleka tänderna och tandblekning priser och kostnad som möter kvalitet hos Dentlux Tandvård – Upplev exklusiva erbjudanden på hem och klinik tandblekning kostnad och priser hos oss som din valda tandläkare!

Vi på Dentlux är din pålitliga tandläkarklinik, och vi strävar efter att göra högkvalitativ tandvård tillgänglig för alla. Just nu kan du dra nytta av vår exklusiva kampanj med 50% rabatt på tandblekning priser och kostnad när du bleker tänderna.

50% rabatt hos tandläkare på Tandvård, Akut Tandvård pris & kostnad, Tandundersökning, Tandröntgen, profylax, Ta bort tandsten, Laga Tand, Rotfyllning, Dra ut tand, Tandkrona, Tandbrygga, Tandprotes, bettskena, tandblekning,
Hem Tandblekning

Bleka Tänderna Hemma

SEK2,000

Detta Ingår i Tandblekning Pris för 

Hem Tandblekning

  • Blekningsskenor framställda efter dina egna tänder i tandtekniskt laboratorium
  • En spruta blekningsmedel
Klinik Tandblekning

Bleka Tänderna i Kliniken

SEK2,000

Detta Ingår i Tandblekning Pris för 

Klinik Tandblekning

  • En tandblekning i klinik på upp till 60 minuter 
  • Tandblekning med tandblekningsgelé

Stråla Med Ett Vitare Leende

Utforska våra pris och kostnad för tandblekning om du vill bleka tänderna hemma eller i kliniken för att ge dina tänder den fräschhet de förtjänar. På Dentlux strävar vi efter att erbjuda effektiva och prisvärda lösningar för att eliminera tandmissfärgningar och återge ditt leende dess naturliga skönhet.

 

Vårt Åtagande för Vita Tänder

Vi förstår vikten av att erbjuda prisvärda tandblekningsalternativ utan att kompromissa med kvaliteten. Våra tandläkare på Dentlux har skapat kostnadseffektiva behandlingsalternativ som passar alla budgetar. Oavsett om du har fläckar från kaffe, te eller andra orsaker, har vi lösningen för dig.

 

Vi Har Lösningen för Mörka Tänder!

För de som älskar kaffe och te och upplever mörka missfärgningar på tänderna har vi skräddarsydda tandblekningsalternativ. Våra professionella behandlingar är utformade för att effektivt motverka och eliminera missfärgningar orsakade av dessa vanliga drycker. Ta del av vår pris och kostnad för tandblekning om du vill bleka tänderna hemma eller i kliniken, vi har lösningen. 

 

Boka Nu För Ett Strålande Leende!

Ta det första steget mot ett vitare leende genom att boka din tid för tandblekning hos Dentlux. Vårt erfarna team av tandläkare står redo att skräddarsy en behandlingsplan för att uppfylla dina specifika behov och önskemål. Återfå ditt självförtroende med ett strålande leende – boka din tid nu!