Hem » Tandläkarkliniker » Tandläkare Kliniken Solna » Hitta till Tandläkare Kliniken Solna

Hitta till Tandläkare i Solna Kliniken

Nära Solna Centrum, Solna Station, och Näckrosen

Smidig Resa till Tandläkare i Solna kliniken

Välkommen till Dentlux Tandvårds sida för hitta till tandläkare kliniken i Solna! Med vägbeskrivningarna nedan strävar vi efter att göra er resa till att hitta till tandläkare i Solna Kliniken så smidig som möjligt. Om ni stöter på svårigheter att navigera med hjälp av den medföljande vägförklaringen och inte heller finner rätt med Google Maps, är ni alltid välkomna att kontakta oss för ytterligare vägledning och support. Vi är här för att säkerställa att er väg till Dentlux Tandvård Solna blir så enkel och problemfri som möjligt.

Tandläkare Tandvård Pendeltåg. Ta pendeltåg till Råsundavägen 68. Tandläkare i Dentlux Solna kliniken.

Pendeltåget är det enklaste, smidigaste och närmaste färdmetoden för att hitta till tandläkare i Solna Kliniken. Stationen ligger endast 300m från kliniken.

Hitta hit
Tandläkare, tandvård Tvärbana.

 Tvärbana Stationen ligger mellan Solna centrum och Solna station, vilket gör det väldigt enkelt att hitta till tandläkare i Solna Kliniken. Tvärbanan ligger 350m från kliniken.

Hitta hit
Tandläkare, Tandvård tunnelbana. Ta tunnelbanan till Råsundavägen 68. Tandläkare i Dentlux Solna kliniken.

Tunnelbanan linje 11 stannar i Solna centrum 1,1km från- och Näckrosen 1,8km från Solna kliniken, vilket gör det lätt att hitta till tandläkare i Solna kliniken.

Hitta hit
Tandläkare, tandvård Bil. Ta bussen till Råsundavägen 68. Tandläkare i Dentlux Solna kliniken.

Bussar stannar i Solna Station, Solna Centrum, Näckrosen Station och strax utanför 50m från kliniken vilket gör det väldigt enkelt att hitta till tandläkare i Solna kliniken.

Hitta hit
Tandläkare, tandvård bil. Kör bil till Råsundavägen 68 tandläkare i Dentlux Solna kliniken.

 Hitta till tandläkare i Solna med bil är oerhört smidigt. Kliniken har två kostnadsfria kundparkeringar tillgängliga. Även på Råsundavägen är parkering möjligt för 12 kr/timme. 

Hitta hit
Tandläkare, Tandvård Cykel. Cykla till Råsundavägen 68. Tandläkare i Dentlux Solna kliniken.

Du kan alltid värna om miljön och hitta till tandläkare i Solna med cykel eller promenera om du bor nära Råsunda, Solna Centrum eller något angränsande område. 

Hitta hit

Färdmedel till Dentlux Tandläkare i Solna

Det mest bekväma och närmaste sättet att hitta till Dentlux Tandvård och vår tandläkare klinik i Solna är att ta er till Solna station. Från stationen är det enkelt att hitta till tandläkare i Solna kliniken, som ligger bara 300 meter bort längs Råsundavägen. För de som tar sig till Solna centrum är tandläkare kliniken endast 850 meter bort, och det blir smidigast om ni promenerar till Solna station för att sedan hitta hit. Om ni kommer från Mall of Scandinavia är kliniken också nära, endast 500 meter bort. I det fallet är det också enklast att ta sig till Solna stationen först, särskilt med tanke på pågående byggnadsarbete för den nya tunnelbanelinjen. Den planeras att stanna endast 150 meter från tandläkare kliniken, vilket gör det till det mest smidiga och närliggande alternativet för att nå Dentlux Solna i framtiden.

För er som väljer att ta bilen finns två kostnadsfria kundparkeringar tillgängliga vardagar mellan 08:00 och 19:00, men dessa måste bokas i förväg. Gatuparkering på Råsundavägen är också möjlig till en kostnad av endast 12 kr/timme.

Vi ser fram emot att välkomna er till Dentlux Solna Kliniken och strävar efter att göra er resa hit så smidig som möjligt. Om ni har några frågor är ni varmt välkomna att kontakta vår reception.