Hem » Tandläkarkliniker » Tandläkare Kliniken Solna » Hitta till Tandläkare Kliniken Solna » Hitta till Tandläkare i Solna med Bil

Hitta till Tandläkare i Solna Med Bil

Tandvård Klinik Inte Långt Från Solna Centrum

Välkommen till Tandläkare i Solna med Bil

Välkomna till Dentlux Tandvård guide för att hitta till vår tandläkare klinik i Solna med bil! Vi strävar efter att göra er resa till vår klinik så smidig som möjligt med de anvisningar som ges nedan. Vårt mål är att underlätta er väg till tandläkare i Solna Kliniken med bil. Om ni stöter på utmaningar med den nedanstående färdbeskrivningen eller om Google Maps alternativ navigator inte leder er rätt, tveka inte att kontakta oss för ytterligare hjälp och vägledning. Vi är här för att säkerställa att er väg till Dentlux Tandvård Solna blir både enkel och bekymmersfri.

Direkt med Bil till Tandläkare i Solna

Du kan enkelt ta dig till Dentlux Tandvård tandläkare i Solna Kliniken med bil. Solna har ett centralt läge i Stockholm, och det finns flera vägar som leder till tandläkare på Råsundavägen 68. Den mest bekväma rutten med bil till tandläkaren i Solna är från E4. Om du kör på E4, oavsett riktning, ska du följa skyltarna för att ta avfart 167 mot Solna. Följ sedan Frösundaleden i cirka 750 meter. På vägen passerar du två korsningar innan du når Solna station, som kommer att vara på höger sida.

Strax efter Solna station når din bil en rondell med fyra avfarter: den första mot Mall of Scandinavia, den andra mot Råsundavägen och tandläkare kliniken, den tredje avfarten leder till Solna Centrum och den fjärde avfarten tillbaka mot E4. Fortsätt in i rondellen och ta andra avfarten in på Råsundavägen för att komma till Dentlux Tandvård tandläkare i Solna. Kör cirka 280 meter till Råsundavägen 68. Efter att ha passerat kafeterian och busshållplatsen på höger sida ser du ett grönt hus också på höger sida intill körfältet.

Strax innan finns en parkering till vänster med Dentlux egna fria kundparkering, som måste förbokas. Dentlux Tandvård, tandläkare i Solna, finns i det gröna huset. När du når utanför huset kommer du att se kliniken med en egen ingång, en mörkgrå metall-dörr. Du har nu kommit till Dentlux tandläkare i Solna med bil.

Lokaltrafik till Tandläkare i Solna

Stockholm är en storstad med ett välutvecklat nätverk av pendeltåg, spårvagn, tunnelbana och bussar som täcker hela staden. Dentlux Tandvård tandläkare klinik i Solna är strategiskt belägen nära Solna station, vilket gör lokaltrafiken till och från kliniken bekväm och omfattande. Av den anledningen rekommenderar tandläkare i Solna oftast att patienter använder lokaltrafik istället för bil för att undvika onödiga trafikproblem, förseningar och parkeringsstress under behandlingen. Om du vill utforska andra alternativ för lokaltrafik, som pendeltåg eller tvärbana, som leder till kliniken, klicka här.

Tandläkare, Tandvård bil. Fri kundparkering utanför tandläkare i Dentlux Solna kliniken på Råsundavägen 68.

Parkeringsmöjligheter Vid Solna Kliniken 

Tandläkarna på Dentlux Tandvård Solna har reserverat två kostnadsfria patient bil parkeringar precis utanför kliniken på en privat och skymd parkering som tillhör huset. För att komma dit svänger du vänster strax efter kafeterian. Dessa platser är tydligt markerade med flaggor, och det är endast möjligt att parkera där på vardagar mellan 08:00 och 19:00, förutsatt att du har förbokat parkeringstillstånd i samband med tandläkartidsbokningen via mejl eller telefon. Vänligen kontakta oss via mejl eller ring oss för att boka tandläkartid och parkering.

För dem som föredrar andra alternativ finns det gott om parkeringsplatser längs Råsundavägen. Parkering längs Råsundavägen kostar endast 12 kronor per timme. Du kan också parkera direkt vid kliniken, men om du väljer att parkera på gatan bör du vara extra uppmärksam på städdagar.

Om du är intresserad av gratis parkering och är beredd att ta en kort 10-minuters promenad. Finns möjligheten vid Mall of Scandinavia, som erbjuder två timmars fri parkering. För dem som är villiga att ta en längre promenad efter att ha kört bil, finns Solna Centrum cirka 20 minuter bort från Dentlux Tandvård tandläkare klinik på Råsundavägen, som också två timmars fri parkering.