Hem » Tandläkarkliniker » Tandläkare Kliniken Solna » Hitta till Tandläkare Kliniken Solna » Hitta till Tandläkare i Solna med Buss

Hitta till Tandläkare i Solna Med Buss

Tandvård Klinik Inte Långt Från Solna Centrum

Välkommen till Tandläkare i Solna med Buss

Välkomna till Dentlux Tandvård guide för att hitta till vår tandläkare klinik i Solna med Buss! Vi strävar efter att göra er resa till vår klinik så smidig som möjligt med de anvisningar som ges nedan. Vårt mål är att underlätta er väg till tandläkare i Solna Kliniken med Buss. Om ni stöter på utmaningar med den nedanstående färdbeskrivningen eller om Google Maps inte leder er rätt, tveka inte att kontakta oss för ytterligare hjälp och vägledning. Vi är här för att säkerställa att er väg till Dentlux Tandvård Solna blir både enkel och bekymmersfri.

 

Direkt med Buss till Tandläkare i Solna

Det närmaste sättet att nå Dentlux Tandvård och vår tandläkare klinik i Solna är att ta buss till Solna station eller Dalvägens busshållplats. Vid Solna station stannar flera bussar, och stationen ligger endast fem minuters trevlig promenad från vår tandläkare på Solna Kliniken. Kliniken själv återfinns bara 300 meter bort längs den vackra Råsundavägen från Solna busstation. Mycket nära Solna kliniken på Råsundavägen stannar också flera bussar vid Dalvägens busshållplats, som ligger endast 96 meter eller 70 meter beroende på vilken sida av vägen bussen stannar på, från tandläkare kliniken på Råsundavägen 68 i Solna.

Ta buss till Råsundavägen 68. Tandläkare i Dentlux Tandvård Solna kliniken.

Flera bussar stannar vid Solna station, vilket är den näst närmaste stationen till Dentlux tandläkare på Råsundavägen. Samtliga busslinjer, såsom linje 176 mellan Mörby station och Stenhamra, linje 177 mellan Mörby station och Skärvik, linje 302 mellan Solna station och Brommaplan, linje 508 mellan Karolinska sjukhuset och Danderyds sjukhus samt linje 513 mellan Solna centrum och Hagalund, gör stopp vid Solna station nära till tandläkare kliniken.

Även vid Dalvägen busshållplats, cirka 96 meter från Dentlux, stannar flera buss linjer mycket nära tandläkare i Dentlux Tandvård i Solna. Bussar som stannar vid Dalvägen busshållplats inkluderar linjerna 156 mellan Solna strand och Danderyds sjukhus, 509 mellan Solna centrum och Danderyds sjukhus samt linje 515 mellan Odenplan och Sundbybergs station.

Buss Förbindelser till Lokaltrafik

Stockholm är en storstad med välutvecklade förbindelser mellan pendeltåg, spårvagn, tunnelbana och buss, vilket ger omfattande täckning över hela staden. Dentlux Tandvård klinik i Solna ligger mycket nära Solna station, vilket gör att lokaltrafiken till och från kliniken är bekväm och omfattande. Av denna anledning rekommenderar tandläkare i Solna vanligtvis inte att byta från lokaltrafik till buss, särskilt med undantag för tunnelbanelinje T11. Detta beror på att pendeltågslinjerna 40, 41, 42 och 45, liksom tvärbanelinje 30, stannar nära vid Solna station och är snabbare. För att utforska andra lokaltrafikalternativ, som pendeltåg eller tvärbana, som leder till kliniken, vänligen klicka här.

 

Buss Förbindelse till Tunnelbanelinjen 11

För att nå tandläkare är förbindelsen mellan buss och Tunnelbanelinje 11, som stannar både i Solna Centrum och Näckrosen tunnelbanestation. Den enda förbindelsen som är värd att nämna när det gäller sambandet mellan buss och annan lokaltrafik. Detta beror på att dessa stationer ligger något längre bort från tandläkaren på Råsundavägen än den övriga lokaltrafiken som stannar vid Solna station.

Buss 515 mot Odenplan eller buss 156 mot Danderyds sjukhus följer Råsundavägen från Näckrosens hållplats vid Råsundavägen 145. Bussen 515 stannar sedan efter 4 stationer på Dalvägens busshållplats vid Råsundavägen 49. För de som vill åka buss från Solna Centrum till tandläkare på Råsundavägen, rekommenderas resenärer som åker tunnelbanans linje 11 att istället hoppa av i Näckrosen. Detta eftersom avståndet för att promenera till buss hållplatsen i Solna Centrum är likvärdigt med avståndet till tandläkare kliniken. För att få vägbeskrivning för denna färdmetod med tunnelbanan och buss till tandläkare i Dentlux Tandvård Solna, vänligen klicka här.

Från Dalvägen Busshållplats till Tandläkare i Solna

Vid ankomsten till Dalvägens busshållplats stannar bussen på båda sidor om körfältet. Om du kommer med buss från Solna Station eller Solna Centrum och ska hoppa av vid Dalvägen busshållplats, ligger den sidan mycket närmare tandläkare på Råsundavägen 68. Du kommer då att hoppa av på samma sida av körfältet som kliniken ligger och behöver fortsätta längs vägen i cirka 70 meter rakt fram längs Råsundavägen. 

Ta bussen från Dalavägen busshållplats till Råsundavägen 68. Tandläkare i Dentlux Tandvård Solna kliniken.

Om du åker buss från Näckrosen till Solna Station eller Solna Centrum till Dentlux tandläkare, måste du korsa vägen och gå i motsatt riktning som bussen färdades, cirka 96 meter rakt fram längs Råsundavägen. När du är på rätt sida av vägen kommer du att passera kafeterian på höger sida av vägen. Dentlux Tandvård ligger i huset strax efter ett grönt hus på höger sida intill körfältet. När du når utanför huset ser du tandläkare kliniken med en egen ingång, en mörkgrå metall-dörr. Du har nu kommit till Dentlux tandläkare i Solna med buss till Dalvägen busshållplats.

Från Solnastation Busshållplats till Tandläkare i Solna

Vid ankomsten till Solna stations busshållplats stannar bussen på båda sidorna om körfältet. När du kommer till Solna buss stations hållplats måste du söka upp stationens utgång för att komma till tandläkare i Solna. Om du är på samma sida av stationen hittar du utgången genom att ta dig ner för trappan som finns nära busshållplatsen. Om du är på motsatt sida av stationen måste du ta dig under bilvägen Frösundaleden genom en tunnel. För att hitta tunneln går du i motsatt riktning till bussens färdriktning och svänger sedan vänster till en gångväg som leder till tunneln och tar dig till Solna station.

En karta som visar Promenerad vägen från Solna station till Råsundavägen 68 Tandläkare i Dentlux Tandvård Solna kliniken.

Från Solna station fortsätter du mot Råsundavägen och går rakt fram över bron. Efter bron fortsätter du rakt genom tunneln som leder till Råsundavägen. Kliv upp för trappan och fortsätt rakt fram. Efter ungefär 200 meter längs Råsundavägen, när du har passerat kafeterian och Dalvägen busshållplatsen, kommer du att se ett grönt hus på höger sida av vägen intill körfältet. När du når utanför huset kommer du att se kliniken med en egen ingång, en mörkgrå metall-dörr. Du har nu kommit till Dentlux tandläkare i Solna med buss. Välkommen in så tar vi hand om dig – din väg till ett strålande leende börjar här!