Hem » Tandläkarkliniker » Tandläkare Kliniken Solna » Hitta till Tandläkare Kliniken Solna » Hitta till Tandläkare i Solna med Cykel

Hitta till Tandläkare i Solna Med Cykel

Tandvård Klinik Inte Långt Från Solna Centrum

Cykel

Välkomna till Dentlux Tandvård guide för att hitta till vår tandläkare klinik i Solna med cykel! Vi strävar efter att göra er resa till vår klinik så smidig som möjligt med de anvisningar som ges nedan. Vårt mål är att underlätta er väg till tandläkare i Solna Kliniken med cykel. Om ni stöter på utmaningar med den nedanstående färdbeskrivningen eller om Google Maps inte leder er rätt, tveka inte att kontakta oss för ytterligare hjälp och vägledning. Vi är här för att säkerställa att er väg till Dentlux Tandvård Solna blir både enkel och bekymmersfri.

Direkt med Cykel till Tandläkare i Solna

Att ta cykel till Dentlux Tandvård tandläkare i Solna är en smidig och fördelaktig färdmetod. Det är inte bara kostnadseffektivt utan främjar också hälsa och är miljövänligt. Genom att välja cykeln slipper du parkeringsavgifter och färdtaxor, samtidigt som du undviker trafikstress. Dessutom ger cykel turen dig möjlighet att planera din ankomst mer strategiskt och därmed minska väntetiden i väntrummet hos tandläkare i Solna.

Råsunda, centralt beläget i Solna nära Mall of Scandinavia och Solna Centrum, erbjuder flera cykel vägar som tar dig till Råsundavägen 68, där tandläkare finns. Beroende på var du cyklar ifrån finns cykel vägar längs Frösundaleden och Solnavägen förbi Solna Centrum till tandläkare på Råsundavägen. Även Kolonnvägen och Rättarvägen från Frösunda har cykelvägar som leder till kliniken. Så välj cykeln och njut av en bekväm och hälsofrämjande resa till tandvården.

Tandläkare, tandvård Cykel. Cykelvägar som leder till tandläkare i Dentlux Solna Kliniken

Framme på Råsundavägen i Solna

När du når Råsundavägen med cykel från Solna station eller Solna centrum, cykla cirka 280 meter till Råsundavägen 68 för att komma till Dentlux Tandvård tandläkare i Solna. Efter att ha passerat kafeterian och busshållplatsen på höger sida ser du ett grönt hus också på höger sida intill körfältet som Dentlux Tandvård finns i. Om du kommer från Sundbyberg och cyklar på Råsundavägen, fortsätt till nästan slutet av gatan. Ungefär 500 meter från slutet av den 2 km långa gatan, kommer du att passera en kyrka till vänster. Dentlux Tandvård tandläkare i Solna ligger bara 5 hus bort från kyrkan, väster om körfältet, i ett grönt hus.

När du når utanför huset kommer du att se kliniken med en egen ingång, en mörkgrå metall-dörr. Du har nu kommit till Dentlux tandläkare i Solna med cykel. Välkommen in så tar vi hand om dig – din väg till ett strålande leende börjar här!

Lokaltrafik till Tandläkare i Solna

Stockholm är en storstad med ett välutvecklat nätverk av pendeltåg, spårvagn, tunnelbana och bussar som täcker hela staden. Dentlux Tandvård tandläkare klinik i Solna är strategiskt belägen nära Solna station och inte långt från Solna Centrum. Vilket gör lokaltrafiken till och från kliniken bekväm och omfattande. Av den anledningen ska du inte undvika att komma hit till tandläkare i Solna om du inte kan ta dig hit med cykel. Du kan alltid använda lokaltrafik istället för cykel när du vill undvika regn, halka, samt långa cykelfärder och trafikstress. Om du vill utforska andra alternativ för lokaltrafik, som pendeltåg eller tvärbana, som leder till kliniken, klicka här.