Hem » Tandläkarkliniker » Tandläkare Kliniken Solna » Hitta till Tandläkare Kliniken Solna » Hitta till Tandläkare i Solna med Pendeltåget

Hitta till Tandläkare i Solna Med Pendeltåg

Tandvård Klinik Inte Långt Från Solna Centrum

Välkommen till Tandläkare i Solna med Pendeltåg

Välkomna till Dentlux Tandvårds guide för att hitta till vår tandläkare klinik i Solna med pendeltåg! Vi strävar efter att göra er resa till vår tandläkare klinik med pendeltåg så smidig som möjligt. Med de detaljerade anvisningarna nedan hoppas vi underlätta er väg till tandläkare i Solna Kliniken med pendeltåg. Om ni stöter på utmaningar med den medföljande vägbeskrivningen eller om Google Maps inte leder er rätt, tveka inte att kontakta oss för ytterligare hjälp och vägledning. Vi finns här för att säkerställa att er väg till Dentlux Tandvård Solna blir både enkel och bekymmersfri.

Ta pendeltåget till Solna station för att komma till tandläkare i Dentlux Tandvård Solna kliniken.

Direkt med pendeltåg till Tandläkare i Solna

Det mest bekväma och närmaste sättet att nå Dentlux Tandvård och vår tandläkare klinik i Solna är att ta pendeltåg till Solna station. Vid Solna station stannar flera tåg, och stationen ligger endast fem minuters behaglig promenad från vår tandläkare på Solna Kliniken. Kliniken själv återfinns blott 300 meter bort längs den vackra Råsundavägen från Solna pendeltågsstation.

Flera pendeltåg stannar vid Solna station, vilket är den närmaste stationen till Dentlux tandläkare på Råsundavägen. Samtliga pendeltåg 40, 41, 42 och 45 stannar vid Solna Station i färdriktningen mot Märsta och Uppsala. Alternativt, om du kommer från Märsta och Uppsala-hållet, stannar pendeltågen i färdriktningen mot Södertälje centrum och Nynäshamn vid Solna station, som ligger nära tandläkare på Råsundavägen 68 i Solna.

Förbindelse till Pendeltåget

Även övriga tåg, såsom 43, och 44 i färdriktningen mot Bålsta, har förbindelse till pendeltåg som stannar vid Solna station. Bytet från dessa linjer är möjligt längs fem stationer från Älvsjö till Stockholm Odenplans station. För tåg 43 och 44 som kommer från Bålsta station sker bytet till linjerna 40, 41, 42 och 45 vid Stockholm Odenplans station för fortsatt färd till Solna station, som är närmast till tandläkaren i Solna.

Även tunnelbanelinjer har förbindelser till pendeltåg 40, 41, 42 och 45, som stannar vid Solna Station nära tandläkare på Dentlux Tandvård i Solna. Bytet från tunnelbana till pendeltåg är möjligt för tunnelbanelinjerna T10, T11, T13, T14, T17, T18 och T19 i Stockholm City. För linjerna T17, T18 och T19 är bytet även möjligt vid Stockholm Odenplans station till pendeltåg som stannar vid Solna Station nära tandläkare på Dentlux Tandvård i Solna. Tunnelbanelinje 11 är den linje som normalt stannar vid Solna Centrum och Näckrosen station, vilka ligger längre bort från Dentlux Tandvårds tandläkare i Solna. För vägbeskrivning för denna färdmetod från Solna Centrum och Näckrosen tunnelbanestation till tandläkaren i Solna, klicka här.

Från Solna Station till Tandläkare i Solna

När du kommer till Solna station, sök upp den södra uppgången som leder mot Råsundavägen. Vid stationens utgång, sväng höger mot Råsundavägen och gå rakt fram över bron. Fortsätt genom tunneln och kliv upp för trappan. Efter ungefär 200 meter längs Råsundavägen, när du har passerat kafeterian och busshållplatsen, kommer du att se ett grönt hus på höger sida av vägen intill körfältet. När du når utanför huset, kommer du att se kliniken med en egen ingång, en marinblå metall-dörr. Du har nu kommit till Dentlux tandläkare i Solna med pendeltåg. Välkommen in så tar vi hand om dig – din väg till ett strålande leende börjar här!

En karta som visar Promenerad vägen från Solna station till Råsundavägen 68 Tandläkare i Dentlux Tandvård Solna kliniken.