Hem » Tandläkarkliniker » Tandläkare Kliniken Solna » Hitta till Tandläkare Kliniken Solna » Hitta till Tandläkare i Solna med Tunnelbanan

Hitta till Tandläkare i Solna Med Tunnelbana

Tandvård Klinik Inte Långt Från Solna Centrum

Välkommen till Tandläkare i Solna med Tunnelbana

Välkomna till Dentlux Tandvård guide för att hitta till vår tandläkare klinik i Solna med tunnelbana! Vi strävar efter att göra er resa till vår klinik så smidig som möjligt med hjälp av anvisningarna nedan. Vårt mål är att underlätta er väg till tandläkare i Solna Kliniken med tunnelbana. Om ni stöter på utmaningar med den angivna färdbeskrivningen nedan eller om Google Maps inte leder er rätt, tveka inte att kontakta oss för ytterligare hjälp och vägledning. Vi finns här för att säkerställa att er väg till Dentlux Tandvård Solna blir både enkel och bekymmersfri.

En karta som tunnelbanan linjaler som går i Stockholm och stannar nära tandläkare i Dentlux Solna kliniken.

Direkt med Tunnelbana till Tandläkare i Solna

Att nå Dentlux Tandvård och vår tandläkarklinik i Solna med tunnelbana är mycket smidigt. Tunnelbanelinje 11 stannar både vid Solna Centrum och Näckrosen tunnelbanestation. Den mest bekväma av dessa två stationer är Näckrosen tunnelbanestation, som ligger på Råsundavägen 150, endast 1,4 km bort eller en 20-minuters promenad från kliniken. Vägen är enkel och rakt, då du enkelt följer Råsundavägen direkt till kliniken på Råsundavägen 68. Den närmaste av de två tunnelbana stationerna är Solna Centrum, som ligger mellan 850 meter och 1,1 km från tandläkare kliniken på Råsundavägen 68.

Den mest direkta vägen är den på 1,1 km, längs Frösundaleden till Solna Station därefter till vänster i rondellen för att komma till Råsundavägen. Om du väljer den kortare vägen på 850 meter, går du genom bostadsområden vilket är något mer komplicerad väg.

 Tunnelbana Förbindelser som Leder till Tandläkare i Solna 

Samtliga tunnelbanelinjer har anslutning till tunnelbanelinje 11, som stannar både vid Solna Centrum och Näckrosen tunnelbana station, nära tandläkare kliniken. Byte från samtliga linjer och färdriktningar till tunnelbanelinje 11 är möjligt vid T-centralen. Trots detta rekommenderar Dentlux Tandvård att resenärer byter till pendeltåg 40, 41, 42 och 45 i färdriktning mot Uppsala och Märsta istället för tunnelbanelinje 11. Detta beror på att pendeltågen stannar närmare tandläkare på Dentlux Tandvård i Solna än vad tunnelbana linje 11 gör vid Solna Centrum och Näckrosen tunnelbanestation.

 

Förbindelse mellan tunnelbanelinjer och Pendeltåg

Byte från tunnelbana till pendeltåg är möjligt för tunnelbanelinjerna T10, T11, T13, T14, T17, T18 och T19 i Stockholm City. För tunnelbana linjerna T17, T18 och T19 är bytet även möjligt vid Stockholm Odenplans station till pendeltågen som stannar vid Solna Station, vilket är närmare tandläkaren på Dentlux Tandvård i Solna. För att få vägbeskrivning för denna färdmetod med pendeltåg till Solna station och fortsätta till tandläkare i Solna, vänligen klicka här.

 

Förbindelse mellan Tunnelbanelinjer och Tvärbana

Tunnelbana linjerna har också förbindelser till Tvärbana linje 30, som stannar vid Solna Station nära tandläkare på Dentlux Tandvård i Solna. Byte från tunnelbana till Tvärbana är möjligt för tunnelbanelinjerna T10, T11, T13, T14, T17, T18 och T19. Dock rekommenderar tandläkaren i Solna inte bytet från dessa linjer, med undantag för linje T10 och T11. Byte från linjerna T13, T14, T17, T18 och T19 bör göras till pendeltåg istället för Tvärbana. Detta beror på att pendeltågslinjerna 40, 41, 42 och 45 stannar närmare vid Solna station och är snabbare. För ytterligare detaljer om hur du smidigt tar dig till tandläkaren i Solna med anslutningar mellan tunnelbana linjerna T10, T11, T13, T14, T17, T18 och T19 samt tvärbana, vänligen klicka här.

Från Näckrosen Tunnelbana Station till Tandläkare i Solna

För den som väljer att promenera från Näckrosen tunnelbana station finns Dentlux Tandvård tandläkare klinik inte långt bort. Stationen är belägen på Råsundavägen 150, endast 1,4 km eller en 20-minuters promenad från kliniken. Vägen är enkel och rak, då du enkelt följer Råsundavägen direkt till kliniken på Råsundavägen 68 mot Solna station.

För den som föredrar lokaltrafik finns möjligheten att ta bussen från Näckrosen tunnelbanestation till Dentlux. Buss 515 mot Odenplan eller buss 156 mot Danderyds sjukhus åker längs Råsundavägen från Näckrosens hållplats vid Råsundavägen 145 och stannar efter 4 stationer på Dalvägens hållplats vid Råsundavägen 49. 

Tandläkare, tandvård. Ta bussen från Nackrosen-tunelbanestation till Råsundavägen 68. Tandläkare i Dentlux Solna kliniken.
Ta bussen från Dalavägen busshållplats till Råsundavägen 68. Tandläkare i Dentlux Tandvård Solna kliniken.

Vid ankomsten till Dalvägens hållplats måste man ta sig till andra sidan vägen och gå i motsatt riktning som bussen färdades, cirka 96 meter rakt fram längs Råsundavägen 68. På vägen passerar du kafeterian och busshållplatsen, och sedan kommer du att se ett grönt hus på höger sida av vägen intill körfältet. När du når utanför huset kommer du att se kliniken med en egen ingång, en marinblå metall-dörr. Du har nu tagit dig till Dentlux tandläkare i Solna med tunnelbana och buss från Näckrosen.

Från Solna Centrum Tunnelbana Station till Tandläkare i Solna 

När du anländer till Solna Centrum tunnelbanestation, leta efter den norra uppgången som leder mot Frösundaleden, den breda bilvägen som tar dig till tandläkare på Råsundavägen 68. När du kommer ut på gatan, fortsätt rakt fram längs promenadgången som löper längs Frösundaleden, bredvid cykelbanan och mot Solna Station.

Efter cirka 700 meter, sväng neråt för att komma till tunneln under rondellen och Frösundaleden, vilken tar dig till Solna pendeltågsstation. Efter att du har kommit ut från tunneln, gå endast 15 meter och sväng sedan vänster i nästa tunnel mot Råsundavägen. Fortsätt genom tunneln och kliv upp för trappan. Efter ungefär 200 meter längs Råsundavägen, när du har passerat kafeterian och busshållplatsen, kommer du att se ett grönt hus på höger sida av vägen intill körfältet. När du når utanför huset kommer du att se kliniken med en egen ingång, en marinblå metall-dörr. Du har nu tagit dig till Dentlux tandläkare i Solna med tunnelbana från Solna Centrum. Välkommen in så tar vi hand om dig – din väg till ett strålande leende börjar här!