Hem » Tandläkarkliniker » Tandläkare Kliniken Solna » Hitta till Tandläkare Kliniken Solna » Hitta till Tandläkare i Solna med Tvärbanan

Hitta till Tandläkare i Solna Med Tvärbana

Tandvård Klinik Inte Långt Från Solna Centrum

Välkommen till Tandläkare i Solna med Tvärbana

Välkomna till Dentlux Tandvårds guide för att hitta till vår tandläkare klinik i Solna med tvärbana! Vi strävar efter att göra er resa till vår klinik så smidig som möjligt med anvisningarna nedan. Vårt mål är att underlätta er väg till tandläkare i Solna Kliniken med tvärbana. Om ni stöter på utmaningar med nedanstående färdbeskrivning eller om Google Maps inte leder er rätt, tveka inte att kontakta oss för ytterligare hjälp och vägledning. Vi är här för att säkerställa att er väg till Dentlux Tandvård Solna blir både enkel och bekymmersfri.

Tvärbana linjen till Tandläkare Dentlux Tandvård nära Solna station.

Direkt med Tvärbana till Tandläkare i Solna

Det näst närmaste och bekvämaste sättet att nå Dentlux Tandvård och vår tandläkare klinik i Solna är via tvärbana till Solna station. Tvärbana linjen stannar vid stationen, som ligger endast sex minuters trevlig promenad från vår tandläkare på Solna Kliniken. Kliniken själv återfinns bara 400 meter bort längs den vackra Råsundavägen från Solna tvärbanestation.

En enda tvärbana stannar vid Solna station, vilket är den närmaste stationen till Dentlux tandläkare på Råsundavägen. Tvärbana linjen 30, som kommer från Sickla, stannar vid Solna Station, som utgör banans slutstation och ligger nära tandläkare på Råsundavägen 68 i Solna.

Förbindelse mellan  Spårvagn och Tvärbanan

Flera spårvagnar har anslutning till Tvärbana linjen 30, som stannar vid Solna station nära Dentlux Tandvård tandläkare på Råsundavägen 68. Tvärbanelinje 31, som färdas från Bromma flygplats mot Alviks strand, ansluter till Tvärbanelinje 30, som rör sig mot Solna station i området Norra Ulvsunda. Dessa förbindelser möjliggör smidiga byten mellan tåglinjer i Norra Ulvsunda för att nå tandläkaren i Solna.

Nockebybanan linje 12 från Nockby, som rör sig mot Alvik, har anslutning till Tvärbanelinje 30 vid slutstationen Alvik. Detta möjliggör byten mellan tåglinjer för att nå Dentlux Tandvård i Solna med tvärbana. Även Saltsjöbanan linje 25, som går mellan Slussen och Saltsjöbaden eller Solsidan, har anslutning till Tvärbanelinje 30 vid Sickla station. Dessa förbindelser gör det enkelt att byta mellan olika tåglinjer för att nå Dentlux Tandvårds tandläkare i Solna med tvärbana.

 

Förbindelse mellan Pendeltåg och Tvärbanan

Tvärbanelinje 30 har även förbindelse till pendeltågen 40, 41, 42, 43, 44 och 45. Det är dock endast förbindelsen till tåg 43 och 44, som är i färdriktning från Bålsta, som är relevant, eftersom övriga tåg stannar direkt och närmare vid Solna station. Bytet från dessa linjer till Tvärbanelinje 30 hade varit ineffektivt för resan till tandläkaren i Solna. För tåg 43 och 44 som kommer från Bålsta är bytet till Tvärbanelinje 30 möjligt i Sundbyberg Centrum för vidare färd mot . För mer information om hur du enkelt tar dig till tandläkaren i Solna med pendeltågslinjerna 40, 41, 42, 43, 44 och 45, vänligen klicka här.

 

Förbindelse mellan Tunnelbanan och Tvärbanan

Tunnelbanelinjerna har också förbindelser till Tvärbana linje 30, som stannar vid Solna Station nära tandläkare på Dentlux Tandvård i Solna. Byte från tunnelbana till Tvärbana är möjligt för tunnelbanelinjerna T10, T11, T13, T14, T17, T18 och T19. Dock rekommenderar tandläkaren i Solna inte bytet från dessa linjer, med undantag för linje T10 och T11. Byte från linjerna T13, T14, T17, T18 och T19 bör göras till pendeltåg istället för Tvärbana. Detta beror på att pendeltågslinjerna 40, 41, 42 och 45 stannar närmare vid Solna station och är snabbare.

För tunnelbanelinjerna T10 och T11 kan bytet till Tvärbana göras om det föredras, dock bör noteras att även dessa linjer har förbindelse till pendeltåg som stannar närmare vid Solna station. Byte från T10 till Tvärbana linje 30 i färdriktning mot Solna station är möjligt i Sundbyberg Centrum för en färd om tre stationer innan man anländer till Solna station. Byte från tunnelbanelinje 11 till Tvärbana linje 30 i färdriktning mot Solna station är möjligt vid Solna Centrum för en färd om en station till tandläkare i Solna. Genom att ta Tvärbana från Solna Centrum till Solna station minskas gångsträckan till tandläkaren med 900 meter.

För ytterligare detaljer om hur du smidigt tar dig till tandläkaren i Solna med anslutningar mellan tunnelbanelinjerna T10, T11, T13, T14, T17, T18 och T19 samt pendeltågslinjerna 40, 41, 42 och 45, vänligen klicka här.

Från tvärbanastation till Tandläkare i Solna

När du anländer till Tvärbanestationen, leta efter uppgången som leder mot Frösundaleden, den breda bilvägen. När du kommer ut på gatan, sväng höger längs Frösundaleden på promenadgången bredvid cykelbanan, som går nedför backen mot Solna Station.

Efter ungefär 70 meter, sväng neråt för att komma till tunneln under rondellen och Frösundaleden, vilken leder till Solna pendeltågsstation. Efter att du har kommit ut från tunneln, gå endast 15 meter och sväng sedan vänster mot Råsundavägen. Fortsätt genom tunneln och kliv upp för trappan. Efter ungefär 200 meter längs Råsundavägen, när du har passerat kafeterian och busshållplatsen, kommer du att se ett grönt hus på höger sida av vägen intill körfältet. När du når utanför huset, kommer du att se kliniken med en egen ingång, en marinblå metall-dörr. Du har nu kommit till Dentlux tandläkare i Solna med pendeltåg. Välkommen in så tar vi hand om dig – din väg till ett strålande leende börjar här!

En karta som visar Promenerad vägen från Solna station tvärbana till Råsundavägen 68 Tandläkare i Dentlux Tandvård Solna kliniken.