Hem » Tandläkarkliniker » Tandläkare Kliniken Solna » Medarbetare och Tandläkare i Solna Kliniken

Medarbetare i Solna Kliniken

Tandläkare, Tandhygienister, Tandsköterskor, Tandtekniker

Vårt Passionerade Tandläkare och Tandvårdsteam på Solna Kliniken

Varmt välkomna till Dentlux Tandvård Solna Klinikens sida för tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker samt övrig personal på Solna Kliniken! Vi är glada att du har hittat hit där vi stolt presenterar våra passionerade och skickliga tandläkare och medarbetare som arbetar på Solna Kliniken. Här på vår sida kommer du att få lära känna de fantastiska människorna bakom Solna klinikens framstående tandvårdstjänster. Varje medlem av vårt team är dedikerad till att skapa en positiv och bekväm upplevelse för dig som patient. Bläddra igenom våra presentationer nedan för att bekanta dig med våra skickliga tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor, tandtekniker och övrig personal på Solna Kliniken. För att lära känna våra medarbetare ännu bättre kan du enkelt klicka på deras bild för att läsa om deras bakgrund och få mer information.

Tandläkare Emmo AzzawiBDS, MDS
Solna kliniken
 • Om
  • SINCE 1987
  • (VD), Verkställande Direktör i Dentlux
  • (BDS), Tandläkare
  • (MDS), Master i Tandkirurgi
 • Utbildning
  • Augusti 2011 – Juni 2016 Tandläkarprogrammet 5år på Odontologiska fakulteten (OD) vid Malmöuniversitet.
  • Augusti 2011 – Juni 2016 Master i tandkirurgi 3år på Odontologiska fakulteten (OD) vid Malmöuniversitet.
 • Språk
  Svenska, Engelska, Arabiska

Tack för Bekantskapen

Tack för ditt besök på Dentlux Tandvård Solna Klinikens medarbetarsida! Vi hoppas att du har haft en givande upplevelse med att lära känna vårt dedikerade team av tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och tandtekniker. Varje individ här är engagerad i att erbjuda högkvalitativ och personlig vård, alltid med ett vänligt leende.

Om du har några frågor eller vill veta mer om Solna Kliniken, tveka inte att kontakta vårt fantastiska team av tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och tandtekniker på Solna Kliniken genom att klicka här. Vi är här för att ta hand om dig med samma trevliga och serviceinriktade inställning som du har fått bekanta dig med här.

Tack för att du valde Dentlux Tandvård Solna Kliniken. Vi ser fram emot att välkomna dig personligen och fortsätta att göra ditt leende till vår främsta prioritet!

Vänliga hälsningar, Dentlux Tandvård